Az igazság könyvéből:

Drága, szeretett leányom, mennyire tud sokkolni benneteket az Igazság. Bár elfogadjátok Szent Szavamat, mégis csak akkor értitek meg a komolyságát ennek a Küldetésnek, mely az emberiség megmentésére adatott, amikor az Általam kinyilatkoztatott próféciák megvalósulnak.Egy globális oltóanyag bevezetése - melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, amelyre nem volt példa a zsidóknak Hitler uralma alatt történő lemészárlása óta.Ez a gonosz terv azért lesz lehetséges, mert számos kormányzat arra kényszerítette az embereit, hogy fogadják el a törvényeikben eszközölt változtatásokat, hatalmat adván így nekik, hogy ártatlan gyermekeitekkel szemben érvényesítsék a törvényeiket.

2012. november 10.


Atyám leleplezi majd a sátán követőit, akik bemocskolják templomait.Büntetéseinek ők a célpontjai; és ha nem hagyják abba önszántukból, amit tesznek, akkor Isten keze le fog csapni rájuk.Ezen sátáni csoportok növekedése féktelen, akik az üzleti és a hálózati szervezetek által mutatják be magukat a világnak.Ők mindenhol ott vannak; fondorlatos módon gyűléseket tartva, összeesküdve és gonosz terveket szőve, hogy az ártatlan lelkek millióit elpusztítsák.A népirtás egyfajta formáját fogják bevezetni gyermekeitek ellen a kötelező védőoltások által, beleegyezésetekkel, vagy a nélkül. Ez a védőoltás méreg lesz, melyet egy globális egészségügyi óvintézkedés terveként fognak bemutatni.Terveik most megvalósultak, és már elkezdték ezeket bevezetni. Néhány tervüket egy európai országban Atyám megállította, az áldozati lelkek imáinak köszönhetően.

2012. november 9.

Egy ősi átok visszatért.


Az emberiség genetikájának meghamisítására készülnek újra.
Ha ezt véghezviszik, az ember már nem ember lesz többé.
Rettenetes átkot szabadít magára az, aki aláveti magát ennek az oltásnak.
Az őrültek az ember "evolúcióját" akarják "felgyorsítani".
A transzhumanisták őrült dolgot akarnak véghez vinni.
Úgy gondolják, hogy ha el is pusztul az emberiség nagy többsége, a megmaradtak közt, kis szerencsével, ott lesznek az új istenek, akiket ők teremtettek...
Azt hiszed, hogy ez mese?
Tévedsz.

11A föld azonban megromlott Isten előtt, és telve volt gonoszsággal. 12Amikor aztán látta Isten, hogy a föld megromlott - mert romlott útra tért minden test a földön -, 13azt mondta Noénak: »Elérkezett a vége minden testnek előttem: megtelt a föld gonoszsággal általuk, s én elpusztítom őket a földről.
Ter 6,11-13

4. Ezek felélték az emberek minden termését, amíg azok nem bírták őket tovább eltartani.

5. Ekkor az emberek ellen fordultak, hogy azokat falják fel.

6. És kezdtek bűnöket cselekedni a madarak, állatok, csúszómászók, és halak ellen is, és egymásnak estek, hogy egymást felfalják és megitták a vért. A föld pedig vádat emelt a törvénytelenek ellen.
1Énok 7,4-6

18. És a bíráik és uradalmaik bementek az emberek leányaihoz és kedvük szerint feleségeket vettek magukhoz, elragadva azokat a férjeiktől, és azokban a napokban az emberek fiai vették a föld állatait, a mezők vadjait, az egek madarait, megtanulva annak módját, hogy miként keverhetik az állatok egyik faját a másikkal, hogy azáltal felingereljék az Urat; és Isten látta, hogy az egész föld romlottá lett, mert minden test romlottá vált a földön, minden ember és minden állat.
Jásár 4,18

2Elment az első, kiöntötte a poharát a földre, és csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik az ő képmását imádták.
Jel 16,2

Útlevél a bátor új világhoz: az oltás
Április 14 szerző : Jon Rappoport
Ha nem tudja, mi a szabadság, jobb, ha kitalálja

szerző: Jon Rappoport

2020. április 14

(Az e-mail listához való csatlakozáshoz kattintson ide .)

A valuta alaphelyzetbe állításáról és a szárnyakban várakozó technokratikus jövő egyéb jellemzőiről már írtam . -Új látható szintű megfigyelés, szociális hitelpontszám, egyetemes garantált jövedelem, tárgyak internete, energiafelhasználási kvóták, intelligens városok.

- Az események előrehaladva több irányba mozoghatnak. Ebben a cikkben felfedezem ezen irányok egyikét.

Az alkalom ez a hamis világjárvány; a nagy kalapács a hamis COVID elleni oltás.

Mint Fauci néhány hónappal ezelőtt megemlítette, ez egy DNS-oltás lehet - új technológia -, ami azt jelenti, hogy valóban génterápia. Szintetizált géneket injektálnak a testbe. Állítólag immunitást alakítottak ki. Valójában állandóan megváltoztatják a recipiens genetikai felépítését.

Ahogy el tudod képzelni, ez lehetőséget teremt arra, hogy sok különböző gént hozzon az emberbe. Hogy megpróbálja feltalálni "új embereket".

Az ún. Mentességi igazolásokról, amelyekről Fauci most beszél? Kiosztanák azokat azoknak az embereknek, akik pozitív eredményeket mutatnak a COVID-19 új ellenanyag-tesztjeinél - ami érdekes fordulópont, mivel 1984 óta a pozitív teszteredmények általában "fertőzöttnek" minősülnek. Miért a műszak?

Mivel szükség van ezekre az immunitási igazolásokra - INTRO-ként, hogy a populációt IDEA-nak kondicionálják.

Ha és amikor megérkezik a COVID oltás, akkor a bizonyítványokat arra használják, hogy az immunitást jelezzék mindazok számára, akik lövöldöznek.

Licencként működne. Az útlevél a Bátor Új Világba. Ön "immunis", így megengedheti magának, hogy kilépjen a félelem módból. És kering és utazik, és belép az iskolákba ...

A DNS-oltásokra a hivatkozás a New York Times, 15/15/15, "Védelem oltás nélkül". Leírja a kutatás határait. Íme néhány kulcsfontosságú idézet, amely szemlélteti a szintetikus gének "betegség elleni védelmét", miközben megváltoztatja az emberek genetikai felépítését. Ez nem tudományos fantastika:

"Azáltal, hogy szintetikus géneket juttatnak be a [kísérleti] majmok izmaiba, a tudósok alapvetően átalakítják az állatokat a betegség ellen."

"" Az ég a határ "- mondta Michael Farzan, a Scripps immunológusa és az új tanulmány vezető szerzője."

"Az első, ezen stratégián alapuló emberi kísérlet - amelyet génátvitel útján immunprofilaxisnak vagy IGT-nek neveznek - folyamatban van, és számos újat terveznek." [Ez öt évvel ezelőtt volt.]

"Az IGT teljesen különbözik a hagyományos oltástól. Ehelyett inkább a génterápia egyik formája. A tudósok elkülönítik azokat a géneket, amelyek erős ellenanyagokat termelnek bizonyos betegségek ellen, majd szintetizálják a mesterséges változatokat. A géneket vírusokba helyezik, és az emberi szövetekbe injektálják, általában az izomba. "

Itt van a lyukasztóvonal: "A vírusok behatolnak az emberi sejtekbe a DNS hasznos teherükkel, és a szintetikus gént beépítik a recipiens saját DNS-ébe. Ha minden jól megy, az új gének utasítják a sejteket, hogy kezdjenek előállítani erős ellenanyagokat. "

Olvassa el újra: "A szintetikus gént beépítik a recipiens saját DNS-ébe."

Az emberi genetikai felépítés megváltoztatása.

Nem csak egy "látogatás". Állandó tartózkodási.

A The Times cikk Dr. David Baltimore véleményt kér:

"Ennek ellenére Dr. Baltimore azt mondja, hogy úgy gondolja, hogy néhány embernek lehet egy vakcinázási stratégia, amely azt jelenti, hogy meg kell változtatni a saját DNS-jüket, még akkor is, ha ez megakadályozza egy potenciálisan halálos kimenetelű betegséget."

Igen, lehet, hogy néhány ember sajnálkozik. Ha két vagy három működő agysejtük van.

Ez egy genetikai rulett egy betöltött fegyverrel.

És a további következmények egyértelműek. A vakcinák fedezetként felhasználhatók bármilyen gén injekciójára, amelynek tényleges célja bejelentés nélkül.

A vakcinamestereknek problémája van. Tudják, hogy genetikai technológiájuk messze nem tökéletes. Az emberi faj újjáépítésének tervei nem egyszerűek egy kettő és három között.

Vegyük például a CRISPR nevű legújabb és legnagyobb genetikai eszközt.

Itt van egy háttérkép, amelyet egy éve írtam.

Új CRISPR génszerkesztő: a szélsőséges veszélyek

Technologynetworks.com (26/27/17): "A CRISPR génszerkesztés vihar által veszi az orvosbiológiai kutatásokat. A genetikai manipuláció végső eszközkészletét nyújtva, ennek a technológiának sok új alkalmazását vizsgálják és alapozzák meg. A CRISPR rendszerek már kiváló genetikai modelleket szállítanak az alapvető betegségkutatáshoz, a gyógyszeres szűréshez és a terápia fejlesztéséhez, a gyors diagnosztikához, az öröklődő állapotok in vivo szerkesztéséhez és korrekciójához, és most az első humán CRISPR klinikai vizsgálatok.

All Hail.

CRISPR-nek hívják, sokkal gyorsabb, pontosabb és olcsóbb módszer a gének szerkesztésére. A kutatók szerelmesek benne. Több száz cikk és tanulmány található az innovációval szemben.

A Phys.org weboldalon azonban van ez, ahem, figyelmeztető megjegyzés (29/27/17): "... egy új, a Nature Methods közzétett tanulmány rámutatott, hogy a génszerkesztő technológia szándéknyi nem szándékos mutációt vezethet be a genomba. "

Hoppá.

"Az új tanulmányban a kutatók az egész egér genomját szekvenálták, amelyek CRISPR génszerkesztésen estek át a csapat korábbi tanulmányában, és keresették az összes mutációt, beleértve azokat is, amelyek csak egyetlen nukleotidot módosítottak."

"A kutatók megállapították, hogy a CRISPR sikeresen korrigálta a vakságot okozó gént, ám Kellie Schaefer, az orvostudományi doktor, Vinit Mahajan laboratóriumi doktorandusz, a Stanfordi Egyetem szemészettudományi docens és a tanulmány társszerzője azt találta. hogy két független génterápiás befogadó genomja [egerek] TÖBB 1500 FENNTARTHATÓSAN SZÜKSÉGES NUKLEOTID MUTATÁSOKKAL, ÉS TÖBB TÖRBEN 100 NAGYABB [GÉN] TÖRLÉS ÉS BEHATÁROZÁS. Ezen DNS mutációk egyikét sem jósolták meg számítógépes algoritmusok, amelyeket a kutatók széles körben használnak a céltól eltérő hatások keresésére. " (A hangsúly az enyém.)

"" Előfordulhat, hogy azok a kutatók, akik nem a teljes genom szekvenálását alkalmazzák a nem célzott hatások megállapításához, potenciálisan fontos mutációk "- mondja Dr. Tsang. "Még egyetlen nukleotidcsere hatalmas hatással lehet".

A genetikai rulett él és jól működik.

Forgasd meg a kereket, nézd meg, hogy mely számok jönnek fel. Jó hatások, rossz hatások, ki tudja? Lépjen jobbra, és használja ki az esélyeit.

Természetesen azok a kutatók, akik elismerik ezeket a hatalmas problémákat, továbbra is optimizmusak. Várják, hogy "finomítsák a módszert". Ez fedezi a következőt: "Valójában nem tudjuk, mit csinálunk most."

Sajnos sok tudomány működik ilyen módon. Indítson el egy új technológiát, és vezesse be a szemét a következményekkel. Tegye be például a higanyt, egy pusztító neurotoxint az oltásokba. Milyen károkat okozhat - a gyermekek agyának megsemmisítése mellett.

Itt inkább a zümmögő PR, más néven a falnak dobás és a ragaszkodás néven ismert: "Heti sajtóközlemények és frissítések vannak az új fejlesztésekről [a CRISPR-ben] és a technológiával lehetővé tett felfedezésekről; az első bizonyítékok merülnek fel arról, hogy a CRISPR-Cas9 gyógyíthatná a főbb betegségeket, ideértve a rákot és az olyan pusztító emberi vírusokat, mint a HIV-1. " (Technologynetworks.com)

A vonat elhagyta az állomást.

És abban az esetben, ha úgy gondolja, hogy a genetikai kutatóközösségnek csak a legfontosabb és hozzáértő vezető fényei engednék megjutni egy mérföldre a CRISPR-től, itt találhat többet a technologynetworks.com webhelyről:

"A CRISPR-Cas9 rendszerek, eszközök és alapvető módszertan nagyon könnyen hozzáférhetőek, mivel készen állnak az eszközkészletekre, amelyeket bárki igénybe vehet, és amelyekkel bárki rendelkezhet laboratóriumi helyiséggel és ötlettel. A növekvő igény kielégítésére az olyan vállalatok, mint például a Desktop Genetics, nyílt hozzáférést fejlesztettek ki. szoftver a CRISPR kísérletezésének és elemzésének felgyorsításához. "

Ezt jó tudni. "Bárki, akinek van laboratóriumi tere és ötlete" ugrani a fedélzetre, és megvan rá.

Végezze el saját keresztezésével a "Terhes" kifejezéseket: "Mi lehet a baj" és "Nincs itt látni, mozogj", és összefoglalta a helyzetet.

"Azt mondják, hogy meggyógyították a vérszegénységemet, de most zöldre és lilara váltok, és folyamatosan lezuhanok."

Ha ez nem elég ahhoz, hogy észrevegye a CRISPR veszélyeit, akkor fontolja meg ezt az állítást az emberi immunsejtek (T-sejtek) tervezéséről "biztonságosabb" módon. A statnews.com oldalról (2013. június 23.):

"A kísérlet csak akkor változtatja meg az immunrendszer T-sejtjeit, amikor eltávolítottuk őket egy betegből. Ez lehetővé teszi a tudósok számára, hogy átvilágítsák a CRISPR sejteit, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy csak a három tervezett gén módosul-e, amelyek mind részt vesznek a T-sejtek megtalálásában és elpusztításában. De miután ezeket a T-sejteket visszajuttatták egy betegbe a melanóma, szarkóma vagy mielóma leküzdésére, a CRISPR rendszer folytathatja a DNS szerkesztését, és az ilyen szerkesztések követése olyan lesz, mintha egy jegesmedvét követnek el egy hóviharban. "

Nem nagyon megnyugtató. Amint elindult, még a legvédett és korlátozott körülmények között is, a CRISPR képes tovább dolgozni, géneket ismeretlen módon rejtjelezve.

Tehát... amikor a DNS-oltásokról, más néven a génterápiáról van szó, az emberek precíz újratervezésének terve elég könnyen ellenőrizetlen káoszba süllyedhet.

És az oltás ellenőrzői és elitfinanszírozói tudják ezt.

Mit kell tenni?

Ha a globális népesség tengerimalacuk, valószínűleg kicsik lesznek. Mutassa be a lehető legkisebb génmegváltozást, álljon hátra és nézze meg, mi történik. Próbáljon ki egy olyan gént, amely általában - remélhetőleg - semmit sem eredményez. Próbálja meg mérni az eredményeket.

Az egyik szögből nézve az egész hamis járvány a vakcinának és a kötelező oltásoknak a felépítése.

Írtam a felelősség alóli mentességről, amelyet nemrégiben adott ki az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszéke. Alapvetően senkit sem lehet pert indítani, aki a "koronavírus ellen" vállalt gyógyszerészeti stratégiákkal jár, függetlenül a gyógyszerek vagy oltások "káros hatásaitól".

A kötelező oltások - bármilyen oltás és az összes oltás - elleni állásfoglalás fontosabb, mint valaha.

A mátrix feltárt

(Ahhoz, hogy olvassa el, Jon mega-gyűjtemény, a Mátrix Revealed , kattintson ide .)

Jon Rappoport

A szerző három robbanó gyűjtemények A MÁTRIX KIDERÜLT , EXIT a mátrixból , és elektromos külső MÁTRIX , Jon jelölt volt egy amerikai kongresszusi helyet a 29 th District of California. Konzultációs gyakorlatot folytat magánügyfelek számára, amelynek célja a személyes kreatív erő kiterjesztése. A Pulitzer-díjra jelölt 30 évig nyomozó riporterként dolgozott, politikával, orvostudománygal és egészséggel kapcsolatos cikkeket írt a CBS Healthwatch, az LA Weekly, a Spin Magazine, a Stern, valamint más újságokban és folyóiratokban az Egyesült Államokban és Európában. Jon előadásokat és szemináriumokat tartott a globális politikáról, az egészségről, a logikáról és a kreatív erőkről a közönség számára az egész világon. Regisztrálhat ingyenA NoMoreFakeNews e-mailek itt vagy az ingyenes OutsideTheRealityMachine e-mailek itt .

A transzhumanizmus őrült valóságát ebből a filmből ismerheted meg:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=IMVe1zZuwdc

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el