Beültethető nanotechnológia A COVID oltásokban?

2020 november 28 

a DARPA-Gates finanszírozott Szilícium-völgy társaság által készül, úgy tűnik, hogy a következő COVID vakcinában alkalmazzák.

Beültethető hidrogél bioszenzor

2020 november 28 

a DARPA-Gates által finanszírozott Szilícium-völgy társaságon keresztül készült, úgy tűnik, hogy a következő COVID vakcinában alkalmazzák. Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvány a Profusa-val, a Szilícium-völgy társaságával közösen fejlesztettek ki egy hidrogélből készült nanotechnológiát (hasonló a lágy kontaktlencséhez), amelyet injekcióval be lehet injektálni és be lehet ültetni a bőr alá. Vakcina, mint szállító rendszer. Ez az érzékelő (vagy pontosabban egy bioszenzor), kisebb, mint egy rizsszem, hatékonyan összeolvadna a testtel. Nanotechnológiaként összekapcsolódik a vezeték nélküli hálózattal (az 5G-vezérelt IoT), és mind az Önről, mind a testéről információkat továbbítana a hatóságoknak, valamint információkat is kapna. Ez a Defense One cikke már 2020 márciusában arról számolt be, hogy a bioszenzor fejlesztés jó úton halad, hogy 2021 elején megkapja az FDA jóváhagyását, ami nagyjából ugyanabban az időben szólt erről, hogy számíthatunk a COVID vakcina bevezetésére.

2 részes hidrogél bioszenzor különféle jeleket bocsát ki
A DefenseOne cikk felvázolja a hidrogél bioszenzor tulajdonságait és kapacitásait:
"Az érzékelő két részből áll. Az egyik egy 3 mm-es hidrogél-húr, olyan anyag, amelynek polimerlánc-hálózatát néhány kontaktlencsében és más implantátumokban már használnak. Fecskendővel a bőr alá helyezve, a húr tartalmaz egy speciálisan kialakított molekulát, amely fluoreszcens jelet küld a testen kívül, amikor a test elkezd fertőződni. A másik rész a bőrhöz rögzített elektronikus alkatrész. Fényt küld a bőrön keresztül, észleli a fluoreszcens jelet, és újabb jelet generál, amelyet viselője elküldhet orvoshoz, weboldalhoz stb. Olyan ez, mint egy vérlabor a bőrön, amely reagál a betegségre mielőtt komolyabb tünetek, például köhögés, nem jelentkezik. "

A Profusa egy másik ilyen Szilícium-völgyi vállalat, amely kapcsolatban áll az Egyesült Államok katonai ipari komplexumával. Weboldalán azzal dicsekszik, hogy "úttörő szerepet játszik a szövetintegráló bioszenzorok a testkémia folyamatos ellenőrzéséhez". Legyen szó a Big Tech cégekről, a Google-ról, a Facebookról vagy a Twitterről, vagy olyan kisebb játékosokról, mint a Profusa, a Katonai és a Szilícium-völgy törzséhez csatlakozik, és az NWO (Új Világrend) fontos részét képezik. A DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), amelynek feladata a megszokottól eltérő új halálos technológiák megálmodása volt, hogy egyre több embert rabszolgává tegyen és megöljön, 2011-ben dobott némi pénzt a Profus-nak, és továbbra is szorosan együttműködik velük.

A Profusa a Bill és Melinda Gates Alapítványhoz is kötődik, ami nem meglepő, mivel az eugenicista és a népesség elnéptelenedésének szószólója, Gates szinte egyedül vezényelte ezt a hamis világjárványt. Emlékezzen arra, hogy Gates finanszírozta a londoni Imperial College-t, amelynek nevetséges és figyelmetlen modelljei előrejelezték a végzetet, amely soha nem is került a tényleges megvalósítás közelébe. E cikk szerint a Profusa jelenleg a Birodalmi Főiskola együttműködésével folytat tanulmányt. A Profusa weboldala a következőket mondja:

"A bioszenzorok nem a testtől elszigeteltek, hanem teljesen integráltan működnek a test szövetében - mindenféle fém eszköz vagy elektronika nélkül, ezzel legyőzve a test elutasítási kísérleteit. A mai napig az injektált bioszenzorok már négy éve működnek. Kisebb, mint egy rizsszem, mindegyik bioszenzor rugalmas, körülbelül 5 mm hosszú és fél milliméter széles rost, amely porózus állványból áll, amely kapilláris és sejtes növekedést vált ki a környező szövetekből. A hidrogél olyan fénykibocsátó fluoreszkáló molekulákhoz kapcsolódik, amelyek folyamatosan jeleznek egy test vegyi anyagának, például oxigénnek, glükóznak vagy más érdeklődésre számot tartó biomolekulának a koncentrációjának arányában. "

Az emberi test feltörése idegen szintetikus nanotechnológiai tárgyakkal
A Profusa meg akarja tudni az egész testkémiáját - oxigénszintjét, glükózszintjét, hormonszintjét, pulzusát, légzési gyakoriságát, testhőmérsékletét, azzal a képességgel, hogy (nem jelzett) terjeszkedjen a menstruációs ciklus ismeretének területeire (ha nő vagy), a szexuális életed, az érzelmeid és még sok más -, majd ezt az információt át akarja adni valamiféle orvosi hatóságnak, bár természetesen nyilvánvaló, hogy ez az adat az NWO összeesküvők kezébe kerül, aki tömegek manipulálására használná. A Profusa kiadta ezt a sajtóközleményt. Az injektálható testérzékelők 2018-ban a valóságban közelebb viszik a személyes kémiáját egy mobiltelefonhoz. Az injektálható testérzékelők a személyes kémiai anyagokat egy mobiltelefonhoz továbbítják.

"A hagyományos érzékelőknek, például a folyamatos glükózmérőkben található érzékelőknek van egy érzékelő elektróda huzalja, amely behatol a bőrbe, hogy megmérje a sejteket körülvevő folyadék cél vegyi anyagát. Mivel azonban a test idegen anyagként "látja" az elektródát, több napon belül el kell távolítani és ki kell cserélni egy másik helyre, hogy elkerüljék a gyulladás és a hegszövet hatásait, amelyek végül megakadályozzák az elektróda pontos működését. A Profusa csapata olyan apró bioszenzorok családját fejleszti, amely szövetszerű hidrogélből áll, hasonlóan egy puha kontaktlencséhez, amelyeket fájdalommentesen helyeznek a bőr alá egyetlen injekcióval.

Ahelyett, hogy elszigetelten lennének a testtől, a bioszenzorok teljesen integrálva működnek a test szövetébe - mindenféle fém eszköz és elektronika nélkül, ezzel legyőzve a test elutasítási kísérleteit. "

Ez további bizonyíték arra, hogy a Transzhumanizmus jövője felé mutató szintetikus menetrenden keresztül hanyatt esünk, ahol az embert egyesítik a géppel az Emberi 2.0 létrehozására.


A tervek szerint ez a módosított ember szintetikus fémből és műanyaghoz hasonló részekből készül; az értékesítési ütem az, hogy kibővülünk és tovább fogunk fejlődni, azonban az az igazság, hogy elpusztítjuk azt, ami emberré tesz minket. Ez a friss cikk arról számolt be, hogy az American Chemical Society (ACS) egyre közelebb kerül az elektronika testbe történő integrálásához:

"A hagyományos mikroelektronikus anyagok, például a szilícium, arany, rozsdamentes acél és irídium hegesedést okoznak beültetésükkor. Az izom- vagy agyszövetben történő alkalmazáshoz elektromos jeleknek kell áramlaniuk a megfelelő működésük érdekében, de a hegek megszakítják ezt a tevékenységet ... "Elkezdtünk olyan szerves elektronikus anyagokat vizsgálni, mint a konjugált polimerek, amelyeket nem biológiai eszközökben használtak" - mondja Martin, aki a Delaware Egyetemen van. "Találtunk egy kémiailag stabil példát, amelyet kereskedelmi forgalomban értékesítettek antisztatikus bevonatként az elektronikus kijelzők számára." A tesztelés után a kutatók megállapították, hogy a polimer rendelkezik a hardver és az emberi szövet összekapcsolásához szükséges tulajdonságokkal ... Eddig a csapat dopaminnal készített egy polimert, amely szerepet játszik az addiktív viselkedésben, valamint az EDOT dopamin-funkcionalizált változataiban monomer. Martin szerint ezek a biológiai-szintetikus hibrid anyagok valamikor hasznosak lehetnek a mesterséges intelligencia és az emberi agy egyesítésében. Végül Martin szerint az álma az, hogy képes legyen testre szabni, hogyan rakódnak le ezek az anyagok a felszínen, majd az élő szervezet szövetébe tenni. "Lenyűgöző az a képesség, hogy egy élő szervezetben ellenőrizzék a polimerizációt."

Ez a hidrogél bioszenzoros implantációs rendszer csak akkor működne, ha az NWO irányítók hozzáférést kapnának mindenki véráramához
Az NWO szempontjából ahhoz, hogy ez a rendszer világszerte sikeres legyen, be kell jutniuk minden ember véráramába, amit megtehetnének, ha továbbra is érvényben tartanák a kötelező oltási törvényeket, amint ez már megtörténik vagy amiről beszélnek a világ számos nemzetében, államában és régiójában. Massachusetts nemrégiben elfogadott egy törvényt, amely az influenza elleni oltásokat írta elő iskolások számára; az ausztrál miniszterelnök kötelező oltásról beszél; a másik oldalon azonban olyan államok, mint Dél-Dakota, törvényjavaslatokat hoztak be az iskolák kötelező oltásának betiltásáról. Ez lesz az igazi csatatér az elkövetkező hónapokban, amikor a Warp Speed ​​hadműveletet és más sémákat a markolatig tolnak, és a kétségbeesett NWO megpróbálja fenntartani a világjárvány lázát, hogy lecserélhessék az elhamarkodott és teszteletlen COVID vakcinájukat, egy új típusú RNS vakcinaval, amely képes módosítani a genetikáját (RNS és DNS), és nagy valószínűséggel képes beültetni nanotech hidrogél bioszenzort. Gates e technológia egyik finanszírozójának azt mutatja, hogy kifogásai nagyon gyengék, amikor azt mondja, hogy nem próbálja az emberiséget mikrochipelni.

*****

Makia Freeman is the editor of alternative media / independent news site The Freedom Articles, author of Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions and senior researcher at ToolsForFreedom.com. Makia is on Steemit and Parler.

Források:

*https://tapnewswire.com/2020/08/fda-nears-approval-of-injectable-biochip-implants-for-covid-detection-linked-to-computers/

*https://www.youtube.com/watch?v=pBeqn0962nk

*https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

*https://profusa.com/

*https://thefreedomarticles.com/pentagon-cia-influence-tech-hollywood-msm/

*https://thefreedomarticles.com/bill-gates-no-mass-gatherings-unless-youre-vaccinated/

*https://www.mddionline.com/implants/early-warning-system-detecting-infections-being-studied

*https://profusa.com/injectable-body-sensors-take-personal-chemistry-to-a-cell-phone-closer-to-reality/

*https://thefreedomarticles.com/synthetic-agenda-heart-new-world-order/

*https://www.openaccessgovernment.org/electronics-in-the-body/92569/

*https://blog.tenthamendmentcenter.com/2020/02/south-dakota-bill-would-end-mandatory-vaccinations-for-school-push-back-against-federal-narrative/


FORRÁS: https://naturalmagazin.hu/hihetetlen/beultetheto-nanotechnologia-a-covid-oltasokban

Hydrogel - Nanobotok az oltásban - ID2020

"Gyakorlatilag bármi megtörténhet: elképzelhető, hogy az ember nem csak elméletileg, hanem gyakorlatilag is teremthet embert"

"Az ember így lehet zseniális matematikus, ragyogó zenész vagy katona - olyan ember, aki félelem, könyörület, megbánás vagy fájdalom nélkül küzdhet"

"Ahogy láthatjuk, az emberiség beléphet - és a közeljövőben valószínűleg be is lép - létezésének egy létfontosságú és nagyon felelősségteljes időszakába"

"amit épp most leírtam, az rosszabb lehet, mint egy atombomba".

                                                                                        Vlagyimir Putyin, Szocsi, Ifjúsági tudományos találkozó 2017. 

Filmajánló

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el